eXfuZe Opportunity: The eXfuze Lifestyle eXfuZe Opportunity: The eXfuze Lifestyle

SIAPA KAMI

KZ1 adalah sebuah syarikat buat individu yang berani mencabar diri sendiri dan status quo. Kami di KZ1 mengambil tanggungjawab atas kesilapan kami. Kami menjaga kesihatan diri. Kami komited untuk memperbaiki diri. Setiap hari, kami memilih untuk keluar dan membantu individu lain. Kami mempunyai impian yang tiada batasan.

Sejak zaman kanak-kanak, kita semua mempunyai impian yang tidak terbatas. Kita semua mahu menjadi seorang puteri, angkasawan, doktor, Presiden, Superman, penyanyi, model, atlet profesional, dan lain-lain. Namun begitu apabila meningkat dewasa, ibu bapa, rakan-rakan , masyarakat pula memberitahu kita untuk berfikir realistik- "buat kerja rumah, pergi kerja." Kebanyakan daripada individu telah ditidakkan hak dan membawa kepada kepercayaan bahawa individu adalah insan kerdil. Kita belajar hidup dengan selesa dalam ruang lingkup yang kerdil dan hidup memberikan apa yang harapkan.

Pengedar KZ1 kebanyakannya terdiri daripada barisan individu yang bersemangat waja yang (1) telah membuat keputusan berani untuk cuba melangkaui batasan tersebut atau, (2) telah melepasi batasan ini dan menjadikannya semangat untuk membantu individu lain melakukan perkara yang sama. Masyarakat menggelar tindakan ini sebagai tindakan "gila". Steve Jobs menyuarakan perkara ini dengan baik di dalam televisyen "Episod Gila" di Apple 1997 - mungkin komersil paling elektro yang pernah dibuat.

KZ1 memberi perkhidmatan kepada pelanggan yang mempelajari tentang produk kami melalui rangkaian pengedar pelbagai tahap yang bermotivasi tinggi.

Pengedar kami mempunyai tiga ciri: (1) mereka suka produk kami, (2) mereka bersemangat untuk menyebarkan maklumat produk, dan (3) mereka ingin mendapatkan wang dalam kerja. Mereka komited untuk membantu orang lain dan mencapai kejayaan.

Individu yang yang benar-benar berjaya dalam perniagaan mempunyai beberapa beberapa persamaan. Mereka boleh mengulangi kejayaan mereka pada masa yang berlainan, di bawah keadaan yang berbeza. Mereka tidak mengejar wang. Mereka memberi tumpuan kepada meningkatkan kemahiran dan menambah nilai kepada masyarakat secara keseluruhannya. Wang adalah salah satu daripada banyak produk sampingan hasil daripada usaha-usaha penting mereka.

Sebaliknya, mereka yang kurang berjaya pula mempunyai kecenderungan untuk berfokus pada diri sendiri, nasib, dan wang. Mereka jarang bercita-cita untuk menambah nilai kepada masyarakat. Mereka berfikir di ruang lingkup yang kecil.

KUMPULAN KORPORAT

KZ1 mempunyai barisan pemimpin yang mempunyai pemikiran berpengalaman yang merangkumi ' Generasi Terhebat', 'Generasi Baby Boomers', 'Generasi X' dan ' Generasi Milenium'.

Kumpulan Pengurusan KZ1 komited untuk mengubah kehidupan, satu orang pada satu masa, kerana mereka memberi inspirasi kepada individu untuk memulakan perjalanan mereka ke arah keselamatan optimum dan keselamatan kewangan. Semua ini melalui peluang perniagaan berasaskan rumah yang kukuh, berasaskan produk.

Kepimpinan Eksekutif


robert kelley

Ketua Eksekutif


Robert telah bersama kami selama tujuh tahun memimpin pasaran terbesar kami di Jepun. Beliau adalah merupakan seorang usahawan yang telah membuktikan dirinya bijak, cerdas dan setia. Beliau adalah bekas COO dari Apple Japan (perniagaan $ 2 bilion dolar) dan CEO dua syarikat. Beliau juga telah meluangkan sebahagian besar hidupnya di Jepun serta di Lembah Silikon. Robert adalah merupakan seorang pelaksana dengan rekod prestasi terbukti.

michael seymour

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Kewangan


Michael adalah merupakan pelabur terawal KZ1. Kepercayaan beliau terhadap visi, misi, individu, dan produk KZ1 yang mengubah kehidupan telah menyebabkan beliau mengambil peranan aktif dengan syarikat. Beliau membawa 38 tahun pengalaman keahlian pengurusan perniagaan kepada Kumpulan Eksekutif serta menghabiskan 18 tahun terakhir dalam industri kewangan; ini termasuk lebih satu dekad sebagai Naib Presiden Kanan di Morgan Stanley.

nic engstrom

Naib Presiden Pemasaran Global


Nic Engstrom telah bekerja dengan beberapa CEO, selebriti, jutawan dan pemilik perniagaan di seluruh dunia. Panggilan beliau untuk kepimpinan dalam Pemasaran Rangkaian telah datang lebih dari 20 tahun yang lalu dan Nic sejak itu bekerja dalam pelbagai kapasiti, seperti: pengedar, korporat, perunding dan jurulatih eksekutif untuk kedua-dua permulaan dan syarikat bilion dolar. Beliau telah bercakap dan terlatih di seluruh dunia, dan dalam 6 jenis bahasa.

Senarai Pengurus Besar


kimie kelley

Pengurus Besar bagi Jepun


Sejak hari pertama, Kimie telah memainkan sebahagian peranan penting bagi pasaran Jepun syarikat. Keupayaan beliau untuk memimpin dari lapangan dengan cepat mempromosikan diri beliau ke jawatan COO KZ1 Jepun. Kimie sering dilihat sebagai "Ibu KZ1", kerana hakikatnya beliau disayangi dan sangat dihormati oleh Pengedar di setiap negara. Dedikasi dan tumpuan beliau telah membantu mendorong dan mengembangkan pasaran di Jepun ke jumlah berjuta-juta dolar sebulan. Kimie adalah merupakan lulusan Universiti Sophia. Sebelum menyertai KZ1, Kimie diiktiraf sebagai wakil jualan tahunan nombor 1 Dell Japan, dimana beliau mengetuai kumpulan lebih daripada 60 orang. Kimie juga adalah merupakan seorang Arkitek Junior yang diiktiraf. Perkara yang paling menarik, beliau adalah seorang ibu yang penyayang kepada 3 usahawan yang berjaya.

david jackson

Pengurus Besar bagi Malaysia & Singapura


David telah menjadi GM KZ1 Malaysia & Singapura selama tujuh tahun. David adalah merupakan seorang akauntan dengan berkelayakan dengan MBA dan membawa 25 tahun pengalaman pemasaran rangkaian profesional kepada pasukan serta pengalaman kerjaya perbankan selama 15 tahun di Australia.

judy wong

Pengurus Besar Taiwan, Hong Kong, Macau & China (Rantau Greater China)


Judy telah berkhidmat dengan Syarikat dengan penuh kehormatan, integriti dan semangat selama lapan dan setengah tahun yang lalu. Beliau adalah seoran individu yang sangat bekerja keras dan mempunyai hati dan komitmen yang tinggi terhadap Ahli-ahli dan visi KZ1 untuk menjadikan dunia kepada yang lebih baik dengan mencapai perkara yang hebat kini dan di masa depan.

Kumpulan Sains

Kumpulan Sains di belakang KZ1 mempunyai gabungan pengalaman lebih daripada 50 tahun dalam reka bentuk, kejuruteraan, sumber, pembuatan dan pemenuhan makanan tambahan nutrisi, dan menghasilkan berbilion ringgit dalam jualan yang dikomersialkan. Kumpulan kelas dunia KZ1 gembira dalam menghasilkan produk canggih yang menggabungkan kebijaksanaan dan ilmu pengetahuan Timur dan Barat yang terbaik.


david warren


Mempunyai MBA Harvard dengan pengalaman lebih daripada 30 tahun yang mengetengahkan dan merupakan seorang penasihat kepada syarikat yang baru memulakan perniagaan sehingga syarikat berbilion dolar (termasuk syarikat tambahan nutrisi $ 500 MM), di Amerika, Asia, dan Eropah, keahlian David dalam strategi, inovasi, pemasaran, pengurusan dan keusahawanan digunakan dengan baik dalam mengetuai kumpulan Sains KZ1 dalam menyediakan sokongan perniagaan, pemasaran, dan strategi.

dr. bill hennen


Dengan berbekalkan Ph.D. dalam Bio-organik dan Kimia Ubat-ubatan, pengkhususan pasca kedoktoran dalam proses enzim dan hormon, hampir empat dekad pengalaman dalam reka bentuk suplemen dadah dan nutrisi semula jadi, lebih daripada 40 penerbitan yang substansial, dan reputasi untuk produk ""gen seterusnya"" yang menangani isu-isu di akar, Dr. Hennen dikenali secara meluas sebagai ahli sains suplemen terkemuka. Beliau juga telah mengetuai pembangunan produk pemindahan faktor sejak tahun 1990-an, dengan anggaran jualan melebihi $ 3 bilion.

scott eliason


Scott membawa pengalaman yang meluas dari syarikat berteknologi tinggi bersaiz kecil ke syarikat Fortune 100. Beliau juga mempunyai latar belakang yang luas dalam arena kesihatan dan kesejahteraan yang meluangkan separuh daripada kerjayanya mengarahkan operasi perakaunan untuk sebuah syarikat nutraceutical global yang besar yang menjalankan perniagaan di lebih dari 70 negara. Beliau mempunyai kelayakan CPA berlesen, CGMA dan memegang kedua-dua ijazah Perakaunan dan MBA dari University of Utah.

ben pollock


Seorang peguam dengan kelayakan Ijazah Doktor Juris dari Penn State, Ben Pollock adalah juga merupakan usahawan dalam talian yang mahir dan berjaya. Menggariskan kepakaran terbukti dalam gabungan unik jurispruden, perdagangan teknologi tinggi, dan pengurusan rantaian bekalan, Ben memastikan kami terus berada di landasan, secara sah dan secara operasi-memastikan agar kami menepati janji-janji yangb termeterai. Semangatnya untuk penyelesaian produk inovatif yang mencapai piawaian tertinggi prestasi dan kepatuhan menjadikan Ben seorang ahli kumpulan yang tidak ternilai!

Kumpulan Perundangan


jim biehl

Penasihat kami


Jim Jim Biehl membantu pelanggan dengan penstrukturan, rundingan dan pengurusan sekuriti canggih dan urusan urusniaga korporat untuk kedua-dua syarikat awam dan swasta. Beliau telah mewakili syarikat pertumbuhan yang baru muncul di permulaan, peringkat awal dan pembiayaan modal teroka yang lain, penempatan swasta dan pembiayaan jambatan, penggabungan dan pengambilalihan, tawaran pertukaran, penebusan dan pakatan strategik. Latar belakang Jim juga termasuk kerahsiaan dan perjanjian noncompetition serta perkara tadbir urus korporat.

Emord & associates

Penasihat kami


Emord & Associates adalah firma undang-undang yang dinilai "AV" (tertinggi dalam keupayaan dan etika undang-undang seperti yang dinilai oleh organisasi Martindale-Hubbell). Firma itu mewakili lebih dari 450 suplemen makanan, makanan, ubat OTC, dan pembuat peranti perubatan; saintis; doktor; ahli pemakanan; dan syarikat-syarikat dalam hal-hal pengawalseliaan negara dan persekutuan yang kompleks. Peguam firma mewakili pelanggan sebelum Pentadbiran Makanan dan Dadah (FDA); Suruhanjaya Perdagangan Persekutuan (FTC) dan agensi lain yang serupa.

Sertai Kumpulan Kami

Penjimatan Besar